Las Cucharas strand

Családi strand vízi sportokkal Lanzarotéban

Lanzarote szigetének keleti partjánál, Costa Teguise turista központján belül található a Las Cucharas strand. Fehér homokos városi strand, amely tökéletes családok számára tinédzser gyerekekkel, mivel vízibicikli bérlési szolgáltatás áll rendelkezésre és elkülönített területeken lehet kipróbálni a különböző vízi sportokat, mint a szörf vagy a búvárkodás. Las Cucharas kétségkívül egy szórakozással teli strand az egész család számára.

Costa Teguise legteljesebb strandja

Costa Teguise összes strandja közül a Las Cucharas a legteljesebb a szolgáltatások tekintetében. 650 méter hosszan terül el a parton, parkok veszik körül és egy körút, amely ideális sétákhoz, továbbá bárok és üzletek is megtalálhatók itt. Ha kisgyermekekkel keresi fel, akkor az északi részre érdemes ellátogatni; ezen a részen nem lehet nyugágyat és napernyőt bérelni, viszont a hullámtörő gátak védelmének köszönhetően a víz nagyon nyugodt a fürdőzéshez.

Hosszúság
640 m
Accessible
Parking
Restaurant
Showers
Sport equipment
WC
Public transport
Todo el año
Viento
Oleaje moderado
Localidad
Teguise

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
- Soha ne hagyjon semmilyen szemetet a környezetben, beleértve a cigarettacsikkeket is. Az élelmiszerhulladékok elősegítik a rágcsálók és a kóbor macskák szaporodását.
- A tengerbe ne dobjon tárgyakat, sem semmilyen más jellegű hulladékot.
- Tartsa tiszteletben az állatokat, ne zavarja, illetve ne etesse azokat. Ha sérült példányt lát, bejelentheti a 112-es segélyhívó telefonszámon. Ne tépjen le virágokat vagy növényeket.
- Ne szedjen fel vagy vigyen el köveket vagy bármilyen más elemet a természetből. Ne is módosítsa azok elhelyezkedését az által, hogy sajnálatos módon hírhedtté vált „kavicstornyokat” épít belőlük.
- A strandokon rendelkezésre álló zuhanynál ne használjon szappant.
- Lehetőleg a tengeri környezet védelmét szem előtt tartó fényvédőt használjon.
- A strandok nagy részére tilos háziállatot vinni. Győződjön meg róla, hogy beviheti-e.
- Ügyeljen arra, hogy a környezet nyugalmát ne zavarja meg túlzott zajjal (hangos zene, kiabálás stb.), sem pedig olyan tevékenységekkel, mint például a labdajátékok.
Címkék
Etiquetas
3
9
262
262
10045