Bajamar

Egy strand Santa Cruz de La Palma mellett

A La Palma szigetének keleti részén található Bajamar strand a helyi lakosság által egész évben látogatott strandok egyike. Nagyon közel van Santa Cruz de La Palma városához, a kikötő és a Risco de la Concepción természeti emlék között található, a közelben kávézók és éttermek is vannak. A Bajamar strand, amely parkolóval is rendelkezik, fekete homokos és körülbelül 700 méter hosszú.

Csodálja a napfelkeltét a sétányról

Breña Alta partjait, ahol a Bajamar strand található, úgy ismerhetjük meg, ha az öblöt Santa Cruz de La Palmával összekötő Avenida Marítimán sétálunk, miután a napot a napsütésben töltöttük. Ezenkívül a Bajamar strand és környéke az egyik legjobb hely La Palma szigetén a napfelkelte megfigyelésére. Mi is indíthatná jobban a családi vagy kettesben töltött nyaralást?

Hosszúság
700 m
Accessible
Hammok sunshade
Parking
Restaurant
Showers
Sport equipment
WC
Public transport
Solo en verano
Oleaje moderado
Localidad
Breña Alta

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
- Soha ne hagyjon semmilyen szemetet a környezetben, beleértve a cigarettacsikkeket is. Az élelmiszerhulladékok elősegítik a rágcsálók és a kóbor macskák szaporodását.
- A tengerbe ne dobjon tárgyakat, sem semmilyen más jellegű hulladékot.
- Tartsa tiszteletben az állatokat, ne zavarja, illetve ne etesse azokat. Ha sérült példányt lát, bejelentheti a 112-es segélyhívó telefonszámon. Ne tépjen le virágokat vagy növényeket.
- Ne szedjen fel vagy vigyen el köveket vagy bármilyen más elemet a természetből. Ne is módosítsa azok elhelyezkedését az által, hogy sajnálatos módon hírhedtté vált „kavicstornyokat” épít belőlük.
- A strandokon rendelkezésre álló zuhanynál ne használjon szappant.
- Lehetőleg a tengeri környezet védelmét szem előtt tartó fényvédőt használjon.
- A strandok nagy részére tilos háziállatot vinni. Győződjön meg róla, hogy beviheti-e.
- Ügyeljen arra, hogy a környezet nyugalmát ne zavarja meg túlzott zajjal (hangos zene, kiabálás stb.), sem pedig olyan tevékenységekkel, mint például a labdajátékok.
Címkék
Etiquetas
5
9
262
262
10045