La Cocina

Egy érintetlen strand La Graciosa-ban

Lanzarote partjainál fekszik a kis La Graciosa sziget, amely egy rusztikus, a város zajától és nyüzsgésétől elszigetelt kis hely. Az egyik legjobb strand a La Cocina, egy 100 méter hosszú öböl az Amarilla-hegy lábánál. Nyugodt, türkizkék vize kontrasztot alkot az érintetlen táj okkersárga tónusaival. Ez egy olyan strand, amely természetes módon védett a széltől, a hullámoktól és az áramlatoktól.

Nap, tenger és természet az egész családnak

A La Cocina tengerfenék a búvárkodás szerelmeseinek kedvére való, míg a La Graciosa érintetlen strandján az érezhető nyugalom és szabadság ragályos mindazokra, akik ellátogatnak ide. A La Cocina csak gyalog vagy kerékpárral érhető el, ami még különlegesebbé teszi ezt az élményt a természetben. A finom homokos strandról élvezheti a Lanzarote északi partjára nyíló kilátást.

Hosszúság
100 m
Sin vigilancia
Csendes vizek
Localidad
La Graciosa

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
- Soha ne hagyjon semmilyen szemetet a környezetben, beleértve a cigarettacsikkeket is. Az élelmiszerhulladékok elősegítik a rágcsálók és a kóbor macskák szaporodását.
- A tengerbe ne dobjon tárgyakat, sem semmilyen más jellegű hulladékot.
- Tartsa tiszteletben az állatokat, ne zavarja, illetve ne etesse azokat. Ha sérült példányt lát, bejelentheti a 112-es segélyhívó telefonszámon. Ne tépjen le virágokat vagy növényeket.
- Ne szedjen fel vagy vigyen el köveket vagy bármilyen más elemet a természetből. Ne is módosítsa azok elhelyezkedését az által, hogy sajnálatos módon hírhedtté vált „kavicstornyokat” épít belőlük.
- A strandokon rendelkezésre álló zuhanynál ne használjon szappant.
- Lehetőleg a tengeri környezet védelmét szem előtt tartó fényvédőt használjon.
- A strandok nagy részére tilos háziállatot vinni. Győződjön meg róla, hogy beviheti-e.
- Ügyeljen arra, hogy a környezet nyugalmát ne zavarja meg túlzott zajjal (hangos zene, kiabálás stb.), sem pedig olyan tevékenységekkel, mint például a labdajátékok.
Címkék
Etiquetas
8
9
262
262
10045