Taurito

Egy strand több szolgáltatással

A Mogán településen található, 160 méter hosszú és 30 méter széles strandon minden megtalálható, ami egy családi kiránduláshoz szükséges. Több szálloda veszi körül, a homok lábánál található szolgáltatások között napernyő- és napozóágy-kölcsönzés, zuhanyzók, éttermek és számos vízi sportolási lehetőség is megtalálható.

Egy rejtett titok

A kíváncsibb utazók számára ez a strand egy titkot rejt a déli részén: itt apálykor új kikötők sorát látogathatja meg, amelyek a fotózás szerelmeseinek örömet okoznak, különösen naplemente idején, amikor a nap sugarai megvilágítják a sötét homokot és a kristálytiszta vizet.

Hosszúság
160 m
Accessible
Hammok sunshade
Parking
Restaurant
Showers
WC
Public transport
Todo el año
Oleaje moderado
Localidad
Taurito

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
  • Soha ne hagyjon semmilyen szemetet a környezetben, beleértve a cigarettacsikkeket is. Az élelmiszerhulladékok elősegítik a rágcsálók és a kóbor macskák szaporodását.
  • A tengerbe ne dobjon tárgyakat, sem semmilyen más jellegű hulladékot.
  • Tartsa tiszteletben az állatokat, ne zavarja, illetve ne etesse azokat. Ha sérült példányt lát, bejelentheti a 112-es segélyhívó telefonszámon. Ne tépjen le virágokat vagy növényeket.
  • Ne szedjen fel vagy vigyen el köveket vagy bármilyen más elemet a természetből. Ne is módosítsa azok elhelyezkedését az által, hogy sajnálatos módon hírhedtté vált „kavicstornyokat” épít belőlük.
  • A strandokon rendelkezésre álló zuhanynál ne használjon szappant.
  • Lehetőleg a tengeri környezet védelmét szem előtt tartó fényvédőt használjon.
  • A strandok nagy részére tilos háziállatot vinni. Győződjön meg róla, hogy beviheti-e.
  • Ügyeljen arra, hogy a környezet nyugalmát ne zavarja meg túlzott zajjal (hangos zene, kiabálás stb.), sem pedig olyan tevékenységekkel, mint például a labdajátékok.
Címkék
Etiquetas
2
9
262
262
10045