Melenara

Egy strand mindenkinek Gran Canarián

A Telde városában található, 350 méter hosszú strand vulkanikus homokjával, valamint változatos szolgáltatásaival tűnik ki, amiért Kék Zászló elismeréssel tüntették ki. Ingyenes gyógyfürdővel, játszótérrel és piknikezőhellyel nem meglepő, hogy ez a strand a családok kedvence.

Neptunusz tekintete alatt

Melenara a tenger istenét, Neptunuszt ábrázoló látványos, több mint négy méter magas bronzszobráról is ismert. A Luis Arencibia Betancort kanári szobrászművész által készített szobor a város tengerrel való kapcsolatát jelképezi, ami a tengerparton található számos friss halra specializálódott étterem étlapján is látható.

Hosszúság
350 m
Accessible
Parking
Restaurant
Showers
WC
Public transport
Oleaje moderado
Localidad
Telde

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
  • Soha ne hagyjon semmilyen szemetet a környezetben, beleértve a cigarettacsikkeket is. Az élelmiszerhulladékok elősegítik a rágcsálók és a kóbor macskák szaporodását.
  • A tengerbe ne dobjon tárgyakat, sem semmilyen más jellegű hulladékot.
  • Tartsa tiszteletben az állatokat, ne zavarja, illetve ne etesse azokat. Ha sérült példányt lát, bejelentheti a 112-es segélyhívó telefonszámon. Ne tépjen le virágokat vagy növényeket.
  • Ne szedjen fel vagy vigyen el köveket vagy bármilyen más elemet a természetből. Ne is módosítsa azok elhelyezkedését az által, hogy sajnálatos módon hírhedtté vált „kavicstornyokat” épít belőlük.
  • A strandokon rendelkezésre álló zuhanynál ne használjon szappant.
  • Lehetőleg a tengeri környezet védelmét szem előtt tartó fényvédőt használjon.
  • A strandok nagy részére tilos háziállatot vinni. Győződjön meg róla, hogy beviheti-e.
  • Ügyeljen arra, hogy a környezet nyugalmát ne zavarja meg túlzott zajjal (hangos zene, kiabálás stb.), sem pedig olyan tevékenységekkel, mint például a labdajátékok.
Címkék
Etiquetas
2
9
262
262
10045