El Burrero

Egyedülálló színű strand Gran Canarián

Az 500 méter hosszú és 30 méter széles strand El Burrero településen, Ingenio önkormányzati területén található. Kristályos vize a strand északi felén kiemelkedik az eredeti arany színét megőrző homokból, amelyet évekkel ezelőtt fekete homokkal kevertek, ez pedig egyedülálló színpalettát kölcsönöz a strandnak.

A vízi sportok paradicsoma

Ideális a vízi sportok számára, éghajlati adottságainak köszönhetően gyakran találkozhatunk a szörfözés, a bodyboard és a szörfvitorlázás szerelmeseivel és profijaival a vizein. Városi fekvésének köszönhetően könnyen találhatunk itt éttermeket is.

Accessible
Parking
Restaurant
Showers
Public transport
Solo en verano
Viento
Oleaje moderado
Localidad
Ingenio

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
- Soha ne hagyjon semmilyen szemetet a környezetben, beleértve a cigarettacsikkeket is. Az élelmiszerhulladékok elősegítik a rágcsálók és a kóbor macskák szaporodását.
- A tengerbe ne dobjon tárgyakat, sem semmilyen más jellegű hulladékot.
- Tartsa tiszteletben az állatokat, ne zavarja, illetve ne etesse azokat. Ha sérült példányt lát, bejelentheti a 112-es segélyhívó telefonszámon. Ne tépjen le virágokat vagy növényeket.
- Ne szedjen fel vagy vigyen el köveket vagy bármilyen más elemet a természetből. Ne is módosítsa azok elhelyezkedését az által, hogy sajnálatos módon hírhedtté vált „kavicstornyokat” épít belőlük.
- A strandokon rendelkezésre álló zuhanynál ne használjon szappant.
- Lehetőleg a tengeri környezet védelmét szem előtt tartó fényvédőt használjon.
- A strandok nagy részére tilos háziállatot vinni. Győződjön meg róla, hogy beviheti-e.
- Ügyeljen arra, hogy a környezet nyugalmát ne zavarja meg túlzott zajjal (hangos zene, kiabálás stb.), sem pedig olyan tevékenységekkel, mint például a labdajátékok.
Címkék
Etiquetas
2
9
262
262
10045