Arinaga

Energia a tengerparton

Arinaga egy tengerparti település, tele szélmalmokkal, amelyek áramot termelnek. Bájos, mert ez egy nagyon belső terület, ahol alig vannak turisták. A két kilométeres tengerparti sétány összeköti az Arinaga strandot, a természetes sósvizes medencéket és az eredeti Zoco Negro vulkanikus malpais strandot, ahol hatalmas függőágyak vannak. A sétány végén található a Risco Verde fürdőhely.

Őrtorony kilátással

Mintha ez nem lenne elég, egy gyönyörű kilátóponton található az Arinaga világítótorony is, szemben az El Cabrón stranddal, amelyet a malpaís köt össze a világítótoronnyal. A mólón a szabad ég alatt ehet, sétálhat a régi mészégető kemencékhez, és élvezheti a különböző vízi sportokat.

Hosszúság
700 m
Accessible
Showers
WC
Public transport
Solo en verano
Viento
Oleaje moderado
Localidad
Arinaga

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
- Soha ne hagyjon semmilyen szemetet a környezetben, beleértve a cigarettacsikkeket is. Az élelmiszerhulladékok elősegítik a rágcsálók és a kóbor macskák szaporodását.
- A tengerbe ne dobjon tárgyakat, sem semmilyen más jellegű hulladékot.
- Tartsa tiszteletben az állatokat, ne zavarja, illetve ne etesse azokat. Ha sérült példányt lát, bejelentheti a 112-es segélyhívó telefonszámon. Ne tépjen le virágokat vagy növényeket.
- Ne szedjen fel vagy vigyen el köveket vagy bármilyen más elemet a természetből. Ne is módosítsa azok elhelyezkedését az által, hogy sajnálatos módon hírhedtté vált „kavicstornyokat” épít belőlük.
- A strandokon rendelkezésre álló zuhanynál ne használjon szappant.
- Lehetőleg a tengeri környezet védelmét szem előtt tartó fényvédőt használjon.
- A strandok nagy részére tilos háziállatot vinni. Győződjön meg róla, hogy beviheti-e.
- Ügyeljen arra, hogy a környezet nyugalmát ne zavarja meg túlzott zajjal (hangos zene, kiabálás stb.), sem pedig olyan tevékenységekkel, mint például a labdajátékok.
Címkék
Etiquetas
2
9
262
262
10045