Arguineguin

Egy strand a város szívében

Ez a 220 méter hosszú és 66 méter széles strand Arguineguín faluban, Mogán önkormányzati területen található, a város régi részén, amelyről a nevét kapta. Sötét aranyszínű homokja és a peremét szegélyező kavicsok nagyon sajátos megjelenést kölcsönöznek neki. A strand közelében több étterem is található, ahol megkóstolhatja a helyi gasztronómiát.

Friss hal a kikötőben

A strandtól alig tízperces sétára található Arguineguín kikötője, amelynek közvetlen közelében számos hagyományos kanári-szigeteki konyhára specializálódott étterem található. Aki szereti a jó ételeket, az kérheti a frissen fogott halat, amelyet szinte azonnal felszolgálnak a vendégeknek.

Hosszúság
398 m
Accessible
Restaurant
WC
Public transport
Solo en verano
Csendes vizek
Localidad
Arguineguín

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
  • Soha ne hagyjon semmilyen szemetet a környezetben, beleértve a cigarettacsikkeket is. Az élelmiszerhulladékok elősegítik a rágcsálók és a kóbor macskák szaporodását.
  • A tengerbe ne dobjon tárgyakat, sem semmilyen más jellegű hulladékot.
  • Tartsa tiszteletben az állatokat, ne zavarja, illetve ne etesse azokat. Ha sérült példányt lát, bejelentheti a 112-es segélyhívó telefonszámon. Ne tépjen le virágokat vagy növényeket.
  • Ne szedjen fel vagy vigyen el köveket vagy bármilyen más elemet a természetből. Ne is módosítsa azok elhelyezkedését az által, hogy sajnálatos módon hírhedtté vált „kavicstornyokat” épít belőlük.
  • A strandokon rendelkezésre álló zuhanynál ne használjon szappant.
  • Lehetőleg a tengeri környezet védelmét szem előtt tartó fényvédőt használjon.
  • A strandok nagy részére tilos háziállatot vinni. Győződjön meg róla, hogy beviheti-e.
  • Ügyeljen arra, hogy a környezet nyugalmát ne zavarja meg túlzott zajjal (hangos zene, kiabálás stb.), sem pedig olyan tevékenységekkel, mint például a labdajátékok.
Címkék
Etiquetas
2
9
262
262
10045