LEGFRISSEBB HÍREK |

Koronavírus (Covid19)

La Guirra

Tökéletes strand a legkisebbek számára
A La Guirra strand Caleta de Fuste mellett található, ezért a turista központ minden kényelmi szolgáltatása elérhető itt. A Fuerteventura keleti részén található strand a legkisebbek közkedvelt fürdőhelye, mivel az óceán itt annyira nyugodt, hogy ők is veszélytelenül játszhatnak és pancsolhatnak egész nap. Hetven méteres, fehér és puha homokos partja ideális, hogy eltöltse itt a napot.
Vízi kerekesszék szolgáltatás Fuerteventurán
Ezen a strandon a homokban rögzített nyugágyak és napernyők található, továbbá parkoló is van. Elsősegélynyújtó hely és vízi kerekesszék is van, így a mozgáskorlátozottak is élvezhetik az óceánt. A La Guirra strandját körülvevő sétányt parkok és régi mészégető kemencék díszítik és ez a sétány köti össze Caleta de Fustéval is, ahol különböző szórakozási lehetőségek és vendéglátó helyek várják az idelátogatókat.
Length
700 m
Accessible
Family friendly
Hammok sunshade
Lifeguard
Parking
Restaurant
Public transport
Localidad
Antigua

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
- Soha ne hagyjon semmilyen szemetet a környezetben, beleértve a cigarettacsikkeket is. Az élelmiszerhulladékok elősegítik a rágcsálók és a kóbor macskák szaporodását.
- A tengerbe ne dobjon tárgyakat, sem semmilyen más jellegű hulladékot.
- Tartsa tiszteletben az állatokat, ne zavarja, illetve ne etesse azokat. Ha sérült példányt lát, bejelentheti a 112-es segélyhívó telefonszámon. Ne tépjen le virágokat vagy növényeket.
- Ne szedjen fel vagy vigyen el köveket vagy bármilyen más elemet a természetből. Ne is módosítsa azok elhelyezkedését az által, hogy sajnálatos módon hírhedtté vált „kavicstornyokat” épít belőlük.
- A strandokon rendelkezésre álló zuhanynál ne használjon szappant.
- Lehetőleg a tengeri környezet védelmét szem előtt tartó fényvédőt használjon.
- A strandok nagy részére tilos háziállatot vinni. Győződjön meg róla, hogy beviheti-e.
- Ügyeljen arra, hogy a környezet nyugalmát ne zavarja meg túlzott zajjal (hangos zene, kiabálás stb.), sem pedig olyan tevékenységekkel, mint például a labdajátékok.
Címkék
Etiquetas
4
9
262
262
10045