LEGFRISSEBB HÍREK |

Koronavírus (Covid19)

Corralejo Viejo

Akadálymentesített és nyugodt strand Fuerteventurán
Fuerteventura északi részén van egy strand, ahol mindenki élvezheti az óceánt és a napsütést. Ez a Corralejo Viejo strand. Ez a barátságos strand kiemelkedő, mivel akadálymentesített és biztonságos: a türkizkék víz annyira nyugodt, hogy úgy úszkálhatunk benne, akár egy medencében. Ezt az öblöt a nyugodtság jellemzi, így kiválóan pihenhet, miközben a legkisebbek a homokban futkároznak és élvezik a szabadság érzését Fuerteventurán.
Bevásárló utca és egyszerű parkolás a strand mellett
Corralejo turista negyedében található a strand, ahol pallók és rámpák teszik lehetővé, hogy babakocsival vagy kerekesszékkel is megközelíthető legyen a homokos part. Külön személyzet áll rendelkezésre, akik segítenek a mozgáskorlátozottaknak, hogy frissítő napot tölthessenek a Corralejo Viejo strandon. Mosdó, zuhany és parkoló áll rendelkezésre, valamint a strand egy sugárút mellett van, ahol kávézók és üzletek találhatók.
Length
129 m
Accessible
Family friendly
Hammok sunshade
Nudist zone
Public transport
Localidad
Corralejo

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
- Soha ne hagyjon semmilyen szemetet a környezetben, beleértve a cigarettacsikkeket is. Az élelmiszerhulladékok elősegítik a rágcsálók és a kóbor macskák szaporodását.
- A tengerbe ne dobjon tárgyakat, sem semmilyen más jellegű hulladékot.
- Tartsa tiszteletben az állatokat, ne zavarja, illetve ne etesse azokat. Ha sérült példányt lát, bejelentheti a 112-es segélyhívó telefonszámon. Ne tépjen le virágokat vagy növényeket.
- Ne szedjen fel vagy vigyen el köveket vagy bármilyen más elemet a természetből. Ne is módosítsa azok elhelyezkedését az által, hogy sajnálatos módon hírhedtté vált „kavicstornyokat” épít belőlük.
- A strandokon rendelkezésre álló zuhanynál ne használjon szappant.
- Lehetőleg a tengeri környezet védelmét szem előtt tartó fényvédőt használjon.
- A strandok nagy részére tilos háziállatot vinni. Győződjön meg róla, hogy beviheti-e.
- Ügyeljen arra, hogy a környezet nyugalmát ne zavarja meg túlzott zajjal (hangos zene, kiabálás stb.), sem pedig olyan tevékenységekkel, mint például a labdajátékok.
Címkék
Etiquetas
4
9
262
262
10045