Bor és méz háza

Gasztronómiai múzeum Tenerifén

A Bor és méz háza (Casa del Vino y la Miel) Tenerife északi részén, El Sauzalban található, egy tipikus kanári-szigeteki vidéki gazdaságban, amely több, mint háromszáz éves. A gasztronómia iránt érdeklődő turisták számára szinte kötelező látványosság, mivel azontúl, hogy megismerkedhetnek a bor- és a mézkészítés folyamatával Tenerifén, különböző ételeket és jellegzetes termékeket kóstolhatnak meg egyedülálló környezetben, akár az étteremben, akár kocsmában. A legkisebbek pedig játszhatnak a kifejezetten számukra kialakított játszótéren.

Borozó és étterem kilátással a Teidére

A Bor és méz házában egy bolt is található, ahol a helyi borok és a kanári-szigeteki cukrászati termékek különböző változatait lehet megvásárolni más kézműves cikkek mellett. A gazdaság külső részeinek megismeréséhez pedig érdemes egy sétát tenni a birtokon, ahol csaknem 20 féle szőlőtő látható és kiváló kilátás nyílik a Teidére. Keddtől vasárnapig látogatható gyakorlatilag egész nap.

Catering
Parking
Localidad
El Sauzal
For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
- Ne használjon vakut a fotózáshoz. A vaku használata károsíthatja a művészeti és kulturális értékkel bíró műtárgyakat.
- Használja a szemetest, és lehetőség szerint az előre különválogatott szemetet a megfelelő szelektív hulladékgyűjtőbe dobja. A kiállítótermekben ne étkezzen.
- Ügyeljen arra, hogy a hátizsákjával vagy kézitáskájával ne ütközzön neki semminek, miközben sétál.
- Igyekezzen csendben maradni vagy halkan beszélni, hogy ne zavarja a többi látogatót.
1
11
262
10045