Marina del Sur

Egy békés kishajókikötő

A Tenerife dél partján fekvő Las Galletas halászfaluban található a Marina del Sur yachkikötő. Az elektromos és ivóvízhálózatra rákapcsolt 176 kikötőhelyet csak a legfeljebb 20 m hosszúságú hajók használhatják. Ügyfeleinek nyugalmát 24 órás felügyelettel és elsősegélyponttal biztosítja, emellett zuhanyzófülkéket és mosdót kínál. A kikötőben a merülés dagálykor 7 méter, apálykor 2 méter.

Búvár- és vitorlázásoktatás a kikötőben

Marina del Sur kikötőjében autót lehet bérelni, amivel az egész sziget bejárható, továbbá vitorlázás- és búvároktatást lehet igénybe venni, kihasználva a vizek csendességét. A kikötőben daru is rendelkezésre áll, amellyel partra lehet emelni a hajót a szükséges karbantartási munkálatok elvégzéséhez. Emellett számos kikapcsolódási lehetőség és kávézó várja a vendégeket.

Lashings
176
Max draught
7 m./ 2 m.
Max length
20 m.
Drinkable water
Fuel
Catering
Parking
Power
Lashing renting
Localidad
Arona
Para consultar toda la información disponible y actualizada sobre horarios, reservas, localización y contacto accede a la web oficial.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
- A létesítményeket felelős módon használja és mindig tartsa be a kikötő vagy partszakasz személyzetének utasításait.
- Ne lépjen be, vagy ne menjen keresztül olyan területekre, ahol ez nem engedélyezett.
- A tengerbe ne dobjon tárgyakat, sem semmilyen más jellegű hulladékot.
- Tartsa tiszteletben és óvja a közterületi berendezések különböző elemeit (információs táblák, korlátok, ülőhelyek, világítás stb.).
- Használja a szemetest, és lehetőség szerint az előre különválogatott szemetet a megfelelő szelektív hulladékgyűjtőbe dobja. A cigarettacsikket ne dobja a földre.
1
255
13 256
262
10045