LEGFRISSEBB HÍREK |

Koronavírus (Covid19)

Széllovaglás a Bristol Shooting Gallery környékén

Egy igényes helyszín a legprofibb széllovaglóknak
A Bristol-Shooting Gallery Fuerteventura északi partján, Corralejo közelében található. Ez a helyszín különösen a haladó széllovaglók körében népszerű, akik már tudják, hogyan szelidítsék meg az erősebb hullámzást. A balra csavarodó hullámok itt igen szabályosak, szemben a gyorsan lefutó jobbra csavarodókkal, amelyek viszont cserébe magas vízfalakat és tágas belső tereket kínálnak. A vízbe való be- és kilépéskor nem árt óvatosnak lenni, mert az erős áramlatok veszélyes területekre sodorhatják a sportolókat.
Haladó széllovaglás Fuerteventurán
A Bristol Shooting Gallery környékén vulkanikus korallzátony borítja a tengerfeneket, és széllovaglásra kitűnően alkalmas, nyugati, északi és északkeleti szelek fújnak, nyugati, északnyugati és északi hullámokat keltve. Ez a helyszín különösen télen és tavasszal, apálykor alkalmas a sportolásra, mivel ilyenkor erősebb a hullámtörés, a vízbe való be- és kilépés pedig egyszerűbb. Barátságos környezetben, hasonló szenvedélyeknek hódolók körében lehet itt űzni a széllovaglást, mivel a helyet leginkább szórakozásra és kihívásokra vágyó, haladó sportolók keresik fel.
Localidad
Corralejo

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
- Soha ne hagyjon semmilyen szemetet a környezetben, beleértve a cigarettacsikkeket is. Az élelmiszerhulladék hozzájárul a rágcsálók és a kóbor macskák elszaporodásához, amelyek komoly veszélyt jelentenek a vadon élő állatokra.
- A tengerbe ne dobjon tárgyakat, sem semmilyen más jellegű hulladékot.
- Tartsa tiszteletben az állatokat, ne zavarja, illetve ne etesse azokat. Ha sérült példányt lát, bejelentheti a 112-es segélyhívó telefonszámon. Ne tépjen le virágokat vagy növényeket.
- Ne szedjen fel vagy vigyen el köveket vagy bármilyen más elemet a természetből. Ne is módosítsa azok elhelyezkedését az által, hogy sajnálatos módon hírhedtté vált „kavicstornyokat” épít belőlük.
- Lehetőleg a tengeri környezet védelmét szem előtt tartó fényvédőt használjon.
4
259
13
262
10045