Club de Golf La Rosaleda

Tökéletes pitch & putt pálya a golfozás elsajátításához Tenerifén

A Club de Golf La Rosaleda pályáját a Compañía Jerezana de Golf tervezte 1998-ban. A pálya egy régi rózsakert helyén fekszik, és banánültetvények veszik körül. A játékos képességeit számos akadály teszi próbára, így ideális a golfozás elsajátításához. Tenerife szigetének északi részén található, így innen egyedülálló kilátás nyílik a La Orotava völgyre, az Atlanti-óceánra és a Teidére, amely egész Spanyolország legmagasabb hegycsúcsa.

Golfozás Puerto de la Cruz városától pár percre

A La Club de Golf la Rosaleda csak pár percnyire található a Puerto de la Cruz turisztikai központtól. Kilenc par 3-as lyukkal rendelkezik, hossza pedig 750 méter. Az 1-es lyuk mellett a 8-as számú, par 3-as lyuk és kilences handicap a leghosszabb, a maga 75 méteres hosszúságával. Úgy az utca, mint a green is körbe van kerítve, így megnehezíti azok játékát, akik nem a pontosság stratégiájára törekednek. A magas handicapű játékosoknak ez nagy kihívást jelenthet.

Even
27
Handicap
-
Hole number
9
Round time
-
Catering
School
Pitching area
Putting green
Localidad
Puerto de La Cruz

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
- Soha ne hagyjon semmilyen szemetet a környezetben, beleértve a cigarettacsikkeket is. Az élelmiszerhulladékok elősegítik a rágcsálók és a kóbor macskák szaporodását.
- Használja a szemetest, és lehetőség szerint az előre különválogatott szemetet a megfelelő szelektív hulladékgyűjtőbe dobja.
- A létesítményeket felelősen használja, a központ utasításait betartva.
1
258
13
262
10045