Centro de Tenerife Golf Los Palos

Pitch & putt pálya rövid játékokhoz Tenerifén

A Tenerife szigetének déli részén található Centro de Tenerife Golf Los Palos olyan golfpályával rendelkezik, mely megfelelő a rövidebb játszmákhoz. A kilenc darab, par 27-es lyuk miatt pitch & putt pályaként van számon tartva. A híres golfozó, José María Olazábal tulajdonában lévő iroda, az Integral Golf Design tervezte 1994-ben. Mivel a játéktéren gyakorlatilag nincsenek szintkülönbségek, így kevés szabadidő esetén is alkalmas a gyakorlásra, vagy játékra olyankor, amikor kevés fizikai megterhelés árán szeretne elmélyülni ebben a sportban.

Golfozás a gyerekekkel Los Cristianos közelében

A Centro de Tenerife Golf Los Palos pitch & putt golfpályája a magas handicapekkel tökéletes választás akkor, ha a gyerekekkel együtt szeretne játszani. A kilenc darab, par 27-es lyukkal rendelkező pályán dús növényzet és vizes akadályok (tavak, vízfolyások) találhatók, amelyek próbára teszik a játékos tudását. Kényelmesen bejárható, és a Los Cristianos üdülőtelepülés közelsége miatt ideális helyszín, ha családja körében szeretné golfozással tölteni a napot.

Even
27
Handicap
-
Hole number
9
Round time
-
Catering
Club rental
School
Pitching area
Putting green
Localidad
Arona
For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
  • Soha ne hagyjon semmilyen szemetet a környezetben, beleértve a cigarettacsikkeket is. Az élelmiszerhulladékok elősegítik a rágcsálók és a kóbor macskák szaporodását.
  • Használja a szemetest, és lehetőség szerint az előre különválogatott szemetet a megfelelő szelektív hulladékgyűjtőbe dobja.
  • A létesítményeket felelősen használja, a központ utasításait betartva.
1
258
13
262
10045