Costa Teguise Golf

Golfpálya kialudt vulkánon Lanzarotén

A Lanzarote keleti részén fekvő Costa Teguise Golf pályái a „legjobb tervezésű kanári-szigeteki golfpálya” minősítést kapták Severiano Ballesteros világbajnok golfozótól. A profi golfozó, John Harris alkotta meg 1978-ban. Egy régen kialudt vulkán oldalában húzódik, és vulkanikus lávaképződmények, kaktuszok és pálmafák díszítik. Az Atlanti-óceán látványa és a tökéletes időjárási körülmények az év minden napján játékra invitálnak.

Golfjátékok Costa Teguise

A Costa Teguise Golf egyedi tervezésű, és a tengeri szeleknek köszönhetően bármikor megváltozhatnak a játék körülményei. Mivel a pályán sok a dog leg, így minden ütőt használni kell. Ezenkívül rengeteg a zárt utca, illetve több mint 3000 pálmafa található itt, ami a profik számára is kihívást jelent. Az elrendezése azonban megfelelő magas handicap számára is. Costa Teguise egyik golfpályája, egy különleges helyszín, ahol minden játékstratégia alkalmazható.

Even
72
Handicap
No
Hole number
18
Round time
3.30 horas
Buggy
Catering
Club rental
Parking
Putting green
Localidad
Costa Teguise
For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
- Soha ne hagyjon semmilyen szemetet a környezetben, beleértve a cigarettacsikkeket is. Az élelmiszerhulladékok elősegítik a rágcsálók és a kóbor macskák szaporodását.
- Használja a szemetest, és lehetőség szerint az előre különválogatott szemetet a megfelelő szelektív hulladékgyűjtőbe dobja.
- A létesítményeket felelősen használja, a központ utasításait betartva.
3
258
13
262
10045