Meloneras Golf by Lopesan

Nehezített golfpálya Maspalomas közelében

A Meloneras Golf pályái tervezésükből adódóan nagy technikai kihívást jelentenek a játékos számára. A híres építész, Ron Kirby által tervezett pálya fokozatos nehezítést kínál a különböző handicappel rendelkező játékosok számára. Példaként említhető a 14-es és 16-os számú lyuk, ahol azért is nagyon fontos a pontosság, mivel a labdának egy terepakadály fölött is át kell repülnie. Gran Canaria szigetének déli részén található, a Maspalomas üdülőközpont közelében. Ideális pálya azon játékosoknak, akik igazán próbára szeretnék tenni képességeiket.

Golfozás a tenger közelében Gran Canarián

Az első játékkörben a Meloneras Golf pályáin a Gran Canaria hegyeinek megkapó látványa tárul a szemünk elé, míg a másodikban már az óceánt és a Pasito Blanco jachtkikötőt látjuk. Olyan közel van a vízhez, hogy a 13-as, 14-es, 15-ös és 16-os lyukaknál úgy tűnik, mintha a green egybefolyna az óceánnal. Tizennyolc par 71-es lyuk található itt a pálmafák és a tavak ölelésében, a négycsillagos Lopesan Costa Meloneras közelében.

Even
71
Handicap
Hombres 26 / Mujeres 36
Hole number
18
Round time
4.30 horas
Buggy
Accomodation
Catering
Club rental
Parking
School
Pitching area
Putting green
Localidad
Meloneras
For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
  • Soha ne hagyjon semmilyen szemetet a környezetben, beleértve a cigarettacsikkeket is. Az élelmiszerhulladékok elősegítik a rágcsálók és a kóbor macskák szaporodását.
  • Használja a szemetest, és lehetőség szerint az előre különválogatott szemetet a megfelelő szelektív hulladékgyűjtőbe dobja.
  • A létesítményeket felelősen használja, a központ utasításait betartva.
2
258
13
262
10045