Facu Díaz y Miguel Maldonado en Tenerife

Tenerife

Korábbi esemény

14 June 2024

Islas

Tenerife

Descripción del evento

"„Siempre Juntos, Sin Sentido” – ez az extravagáns név, amelyet a humoristák, Facu Díaz és Miguel Maldonado adtak új műsoruknak, ahol a végétől a végéig bejárják az országot viccekkel és poénokkal, hogy megörvendeztessenek közönségükkel.

Egyik szemével az aktuális eseményekre, a másikkal a viccekre figyelve, hogy megnevettessenek bennünket, Facu és Miguel egy olyan élményre invitálnak bennünket, ahol a tudás kevés, de a szórakozás bőséges. Ez a képlet lehetővé tette számukra, hogy maguk mögött hagyják a bizonytalanságot, és ugrásszerűen a burzsoázia felé haladjanak. Bár ma már élvezik a luxust, nem feledkeztek meg gyökereikről, és egy új, klasszikus szkeccseikkel és monológjaikkal teli műsorral szeretnék duóként ünnepelni az évtizedet.

Se többet, se kevesebbet, mint amit mindig nyújtanak: tiszta és közvetlen humort. Nincs tűzijáték vagy akrobatika, a komfortzónájukban maradnak, invitálják a kirándulni vágyókat. Szóval készülj fel egy nevetős, értelmetlen és teljesen emlékezetes éjszakára."""

Kategória

Categoría del evento

Kultúra És Szórakzás

Életkor

Ár

Kérjük, ellenőrizze az események/jegyek weboldalát

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Contenido
Logos React