Concierto de FADO de Beatriz Felício

Tenerife

Korábbi esemény

03 November 2023

Islas

Tenerife

Descripción del evento

"„A zene velem született, a családomban senki nem énekel. A fado nem az a fajta zene volt, amit otthon lehetett hallani! Amióta az eszemet tudom, énekelek, de hét éves koromban láttam Amália Rodrigues műsorát az RTP-n, és hallottam először a Fado-t. A szüleim azt mondják, hogy a szoba közepén álltam, és próbáltam énekelni, amit hallottam. Eleinte nem értették az ízlésemet és azt a vágyam, hogy Fado-t énekeljek, de gyorsan elmondtam nekik, hogy fado-énekes szeretnék lenni.”

A Fado-házakban, ahová egy évvel később kezdett járni, az idősebbektől kapott tanítást, és nagy referenciáit választotta: Amália Rodrigues, Fernanda Maria, Teresa Tarouca, Lucília do Carmo, Ana Moura és Carminho. Így tette meg első lépéseit abban, hogy saját stílusává váljon.

Ma több neves Fado-házban énekel: Mesa de Frades, Parreirinha de Alfama, Casa de Linhares – Bacalhau de Mollho, Fado Menor… Feltűnt olyan televíziós műsorokban, mint az „Uma Canção Para Ti” 2011-ben, a „Grande Prix” de Fado” és „The Voice Portugal” 2015-ben, valamint a „Festival da Canção” 2017-ben. 23 évesen a Pszichológia és a Fado a legnagyobb szenvedélyei. Beatriz beosztja idejét tanulmányok, fadoházak és koncertek között.

Egy fiatal hang frissességével énekel, és fél lábbal a hagyományokban egyedi identitást teremt, amely egyedül az övé! Megtestesíti a nagy Fado közeljövőjét, valamint annak hagyományos gyökereit.
"

Kategória

Categoría del evento

Zene

Életkor

Ár

Kérjük, ellenőrizze az események/jegyek weboldalát

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Contenido
Logos React