Tributo a Elvis Presley

La Palma

Korábbi esemény

29 July 2023

Islas

La Palma

Descripción del evento

"A Santa Cruz de La Palma városi tanács a Raico Arrocha által rendezett Fiestas Department révén a nyár egyik legjobb zenei előadását ünnepli július 29-én a Plaza de San Francisco-ban, La Palma fővárosában.
La Palma-i srácok és lányok generációi táncolhatnak majd Elvis Presley ritmusára a rock and roll történetének vitathatatlanul leghíresebb alakja előtti tisztelgő koncerten. A szigeten először Aaron White és a The Pelvis Band a legtisztább rockabilly stílusban adja elő legjobb rock, blues és ballada dalait.
Raico Arrocha polgármester meghívja La Palma teljes lakosságát, hogy élvezze ezt az eseményt, amely ""nem ismeri az életkort"", és minden bizonnyal ""a művészek rajongóinak százait mozgósítja, akik oly sok személyes élmény részesei"".
Egy műsor feltétel nélküli rajongóknak, amely nem áll meg kórusokkal és csípőremegéssel. Ezután a spanyol/argentin Tequila zenekar előtt tisztelegünk a ¡Salta!-val, amelynek sikerei megalakulása óta a zenei kultúra alapvető részévé váltak, és amely 1976 és 1983 között forradalmasította a spanyol ifjúsági rockéletet.
Egy este, amelyen nem lesz idő pihenni a Plaza de San Francisco-ban kínált beállításokkal, DJ Equis és Los Pinchadiscos del Pantano színpadán a 80-as és 90-es évek dallamaival.
"

Kategória

Categoría del evento

Előadás

Életkor

Ár

Kérjük, ellenőrizze az események/jegyek weboldalát

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Contenido
Logos React