Marc Anthony. Historia Tour. Gran Canaria

Gran Canaria

Korábbi esemény

06 June 2024

Islas

Gran Canaria

Descripción del evento

"Készüljön fel egy nagyszerű, felejthetetlen salsával és ritmussal teli éjszakára Gran Canarián! A salsa világhírű ikonja, Marc Anthony június 6-án landol a szigeten a „Historia Tour” nevű, nagyon várt spanyolországi körútja részeként. A sikeres egyesült államokbeli és közép-amerikai fellépések után ideje megvilágítani a Kanári-szigetek színpadát.
Marc Anthony tele van energiával és szenvedéllyel, hogy megnevettesse odaadó rajongóit, jól érezze magát, és átélje legikonikusabb slágereit. Olyan dalok, mint a „Pa'lla Voy”, „Mala”, „Ojalá Te Duela”, „Vivir Mi Vida”, „Valió la Pena”, „Y Hubo Alguien”, „Tu Amor Me Hace Bien” és „Qué Precio Tiene” el Cielo” egy felejthetetlennek ígérkező éjszakán lesz visszhangja.
A minden idők legkelendőbb salsaművészeként és a latin zene és kultúra igazi nagyköveteként elismert Marc Anthony elkötelezett amellett, hogy „Historia Tour”-jával egyedülálló élményt nyújtson rajongóinak. Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy részese legyen ennek a show-nak, amely a salsa nagyszerűségét és örökségét ünnepli. Viszlát Gran Canarián!
"

Kategória

Categoría del evento

Zene

Életkor

Ár

Kérjük, ellenőrizze az események/jegyek weboldalát

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Contenido
Logos React