La Verbena de la Paloma

Gran Canaria

21 to 22 September

Islas

Gran Canaria

Descripción del evento

"A La Verbena de La Paloma a sainete par excellence, amely magába foglalja a madridi népszerű fesztivál lényegét augusztus 15-én. Ezen az ünnepen a helyiek és a látogatók a Virgen de la Paloma ünnepét ünneplik, szerelmi kapcsolatok és féltékenység jelenetei minden sarokban és minden tér pompájában. Minden kifogástalanul dramatizált és megzenésített, olyan dramaturgiában, amely ezt a rövid művet Zarzuela egyik legértékesebb ékkövévé teszi. Megvan benne a nagy címek jellegzetessége: nem szűnik meg meglepetést okozni és mindig izgalomba hoz.

A spanyol lírai műfaj legnépszerűbb alkotása, amelyet a nagy mesterek, Ricardo de la Vega és a salamancai zeneszerző, Tomás Bretón alkottak, 1894. február 17-én mutatták be a madridi Teatro Apolo-ban. Most a Teatro Pérez Galdósban az Orquesta Sinfonica de Las Palmas előadásában, Rafael Sánchez Araña vezényletével.

A „La Verbena de La Paloma”-val immár harmadik egymást követő évben nyílik meg a XXXII. Temporada de Zarzuela de Canarias a Teatro Pérez Galdósban."

Kategória

Categoría del evento

Zene

Életkor

Ár

Kérjük, ellenőrizze az események/jegyek weboldalát

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Contenido
Logos React