Fito Paez

Gran Canaria

Korábbi esemény

21 July 2023

Islas

Gran Canaria

Descripción del evento

"Egy zenész, akit nem kell bemutatni. Fito Páez az argentin és latin-amerikai rock és spanyol nyelvű zene egyik legjelentősebb képviselője.
A rock szerelmeseinek nem kell bemutatni. Fito Páez argentin énekes hazatér, az Alfredo Kraus Auditoriumba.
Úgy írják le, mint ""az argentin rock trubadúrja"". Argentin zenész, zeneszerző, zongoraművész, filmrendező és énekes. Tagja volt az úgynevezett Rosarina trovának is. Rodolfo Páezt, ismertebb nevén Fito Páezt a rock egyik legfontosabb képviselőjének tartják hazájában, egész Latin-Amerikában és a spanyol nyelvű zenében.
Fito 1984-ben rögzítette első szólóalbumát, a 'Del 63'-t. Ez az anyag hatással volt a rock, jazz, tangó és folklór forrásokból származó zenére. Olyan szövegekkel, amelyek becsukták a szemüket a valóság tája előtt. Ugyanebben az évben felvette második szólóalbumát is Giros címmel, amellyel előadóként és zeneszerzőként megszilárdította inspirációját, különösen olyan dalokban, mint a 11 és 6, a Cable a Tierra és a Yo vengo a ofrecer mi corazón. 1986-ban Páez felvette a Corazón Clandestino-t. Egyetlen maxi három témával, köztük a La rumba del piano-val, a nagyszerű brazil zeneszerzővel, Caetano Velosóval együtt.
A legnagyobb jövővel rendelkező új szólózenészek egyikeként ismerték el, és csatlakozott az argentin zene másik szörnyetegéhez: Luis Alberto Spinettához. Együtt dolgoztak egy projekten, amely a 'La, La, La' című dupla album formájában látott napvilágot.
"

Kategória

Categoría del evento

Zene

Életkor

Ár

Kérjük, ellenőrizze az események/jegyek weboldalát

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Contenido
Logos React