Efecto Pasillo en concierto

Gran Canaria

Korábbi esemény

17 June 2023

Islas

Gran Canaria

Descripción del evento

"Efecto Pasiillo új turnéja az Alfredo Kraus Auditoriumban áll meg. Az utóbbi idők legsikeresebb kanári-szigeteki kvartettje és gazembere három exkluzív találkozót jelölt meg naptárában és hűséges követőinél, hogy koncerten mutatják be következő albumukat, a „Los Reyes del Mambo”-t, amely 2023 tavaszán kerül forgalomba.

Ezen a bemutató körúton Torres Iván (ének), Javi Moreno (dob), Nau Barreto (gitár) és Arturo Sosa (basszus) formációhoz olyan nagyszerű zenészek csatlakoznak, mint Totó Noriega (ütőhangszerek), Stefan Navarro (harsona) , Marcos Pulido (trombita) és Tato Latorre (gitárok, billentyűk és zenei rendezés). Mindezt azzal a céllal, hogy egy felejthetetlen és egyedi show-t hozzanak létre Los Reyes del Mambo csúcsán.

Ünnepi élő, optimista és Efecto Pasiillo legtisztább stílusában, amely nem hagy közömbösen, és amelyben új szerzeményének dalait zenei pályafutása legnagyobb slágerei tarkítják. Dalok, amelyektől kórustól kórusig táncolunk, mióta karizmatikus és jó szövegekre fogadtak."

Kategória

Categoría del evento

Kultúra És Szórakzás

Életkor

Ár

Kérjük, ellenőrizze az események/jegyek weboldalát

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Contenido
Logos React