Utazás a Kanári-szigetekrenovemberben

Ha novemberben a Kanári-szigetekre utazol, észre sem fogod venni, hogy mindjárt itt a tél. Továbbra is úgy élvezheted a tengert, a homokot és a tiszta kék eget – ami a csillagászat szerelmeseinek is kedvez – , mint az év bármelyik másik pillanatában.

Contenido

Kezdődik a szörfszezon, és ezzel együtt a legjobb időszak a kristálytiszta vízben való szörfözésre. Vállald a változatos hullámok kihívását és tedd meg az első lépéseket egy edző kíséretében a novemberi üdülésed során! Még a deszkádat sem kell hoznod! A szigeteken számtalan szolgáltatás várja a sport szerelmeseit, az eszközök bérlését is beleértve. Amiben szigeteink igazán nem szűkölködnek, az a szörfös hangulat!

Contenido

Tengerparti séta novemberben? Hát persze! És nem csupán séta: a világ legjobb éghajlatának köszönhetően a megmártózásra és a napozásra még ebben a hónapban is lesz lehetőséged. Használd ki az alkalmat, és találd meg a tökéletes öblöt: vajon fekete homokos lesz vagy aranyszínű homokos, elképesztő színű tengerrel? Teljesen mindegy, a Kanári-szigeteken megtalálod, úgyhogy ne felejts otthon a fürdőruhát és a naptejet!

Imagen
Playa de Anfi del Mar
Playa de Anfi del Mar
Contenido

Fuerteventura El Burro tengerpartján minden év novemberében száznál is több papírsárkány teszi színessé az eget. Miért ne vinnéd a sajátodat és csatlakoznál a résztvevőkhöz?

Ha pedig arra jársz, érdemes felfedezned a közeli Corralejo Természeti Parkot is, melynek védett területén találhatóak a Kanári-szigetek legnagyobb dűnéi: északon az óceán mosta fehér homokú, délen pedig a vulkanikus színekbe öltözött dűnék.

Imagen
Imagen - Noviembre en las IC - Cometas
Imagen - Noviembre en las IC - Cometas
Contenido
  • Neoprén ruha
  • Szörfdeszka