Utazás a Kanári-szigetekre Márciusban

Márciusban érkezik a tavasz, amit már mindenki annyira vár... a világ minden táján, kivéve a Kanári-szigeteken. Itt ugyanis a március nem különbözik különösebben az év többi hónapjától, hiszen a szigeteken a hőmérséklet mindig enyhe, remek strandidő van mindennap, azokban a hónapokban is, amikor máshol általában hidegebb az idő.

Contenido

Ha te nem az a típus vagy, aki az egész napot a strandon tölti, ugorj bele a túrabakancsodba, és indulj felfedezőútra a Kanári-szigetek hihetetlen sokféle túraútjainak egyikén. Néhány kilométeren belül változik a magasság, és vele együtt változik a táj, a növény- és állatvilág.

Mindenféle nehézségi szintű útvonal megtalálható itt, amelyeket hozzáértők jelöltek ki, remek lehetőséget kínálnak rá, hogy márciusi vakációd alatt megismerhesd a sziget védett területeit.

Imagen
Garajonay. La Gomera
Garajonay. La Gomera
Contenido

Gyorsan telnek a napok, amikor mindenféle sebességű vízicsúszdákon csúszol, a világ legnagyobb papagájgyűjteményét csodálod meg vagy egy távoli nyugati kis falu utcáin sétálgatsz... A Kanári-szigeteken mindenki megtalálja a kedvének megfelelő szabadidőparkot. Állatparkok, akváriumok, tematikus parkok, mint például a Sioux City vagy az Angry Birds Activity Park és akvaparkok, mint a Siam Park, Európa legnagyobb és legszenzációsabb parkja.

Imagen
Aqualand
Aqualand
Contenido

Az este közeledtével a nap a legszebb meglepetését tartogatja számunkra: a tengerparton vagy a hegyekben barátokkal sétálva megcsodálhatjuk a hihetetlen szép naplementetét.

Lanzarote szigetén a famarai strandról tekinthető meg az egyik legszebb naplemente, főleg akkor, ha egybeesik az apállyal. Ha pedig El Hierro szigetén, La Restingán vagy, a Mar de las Calmas-i naplemente téged is el fog bűvölni.

Imagen
Playa de las Canteras
Playa de las Canteras
Contenido
  • túrabakancs
  • elemlámpa