Utazás a Kanári-szigetekre januárban

Vakáció januárban? Kezdd formában az évet! Hagyd magad mögött a hideget, élvezd a strandolást, a napsütést és a természetet, pihenj és gyűjts erőt! A 19º C-os átlaghőmérséklet és a napi kilenc napsütéses óra elég okot ad arra, hogy komolyan megfontold. Mire vársz?

Contenido

Nem mindenki mondhatja el, hogy karácsonykor megmártózott a tengerben... Pedig nálunk ez is lehetséges. Merülj el a türkizkék vízben és kezdd felfrissülve az évet.

A január 1-i fürdés kanári-szigeteki hagyomány. A Las Palmas de Gran Canarián található Las Canteras strandon például minden évben fürdéssel ünneplik az új év kezdetét.

Imagen
Playa de Maspalomas Gran Canaria
Playa de Maspalomas Gran Canaria
Contenido

Gyere, és élvezd az európai zenei évet minden januárban és februárban megnyitó fesztivált. A több mint 30 éves hagyománynak örvendő esemény nemzetközi szinten elismert komolyzenei fesztivál, amelyen a világ minden részéről szerepelnek zenekarok.

A rendezvényen a szigetek legegyedülállóbb és legjelképesebb épületeiben lesz alkalmad részt venni: az Alfredo Kraus Rendezvénycsarnokban Gran Canarián, illetve az Adán Martín Rendezvénycsarnokban Tenerifén (ez utóbbit Santiago Calatrava építész tervezte).

Imagen
Auditorio de Tenerife
Auditorio de Tenerife
Contenido

A több napos karácsonyi étkezések után itt az idő, hogy kipihenjük a túlzásokat és feltöltődjük. Ehhez a hét sziget lélegzetelállító természeti helyek széles kínálatával vár. Vulkánok, paradicsomi tengerpartok, természetes medencék, ősi erdők, nemzeti parkok, színtiszta víz és a tiszta, védett égbolt alatti csillagnézés, amelyben egész évben, még a téli üdülés alatt is gyönyörködhetünk.

Imagen
 Caldera de Taburiente - La Palma
 Caldera de Taburiente - La Palma
Contenido
  • napszemüveg
  • kényelmes öltözék
  • könnyű dzseki