Fontos információk a koronavírusról (COVID-19) itt

El Estanque Dorado

El Estanque Dorado Tenerife wellnessfürdői és thalasszoterápiás központjai
El Estanque Dorado Tenerife wellnessfürdői és thalasszoterápiás központjai

Thai templomra emlékeztető wellnessfürdő Tenerifén

A Hotel Royal Garden Villas wellnessfürdőjébe egy csodálatos, thai templomból származó faragott faajtón keresztül vezet az út. A Tenerife déli részén található Estanque Dorado kis mérete ellenére igen sajátos hangulattal bír. Amit bent talál, az maga a vegytiszta bűbáj. Az enyhe fény egy mészkőből épült luxusmedencét világít meg, melyet klasszikus oszlopsorok és csöndes csobogók határolnak. Romantikus légkör, amelyben kiválaszthatja a kívánt masszázst, arckezelést vagy rituálét a termálkört követően.

Kleopátra királynő szertartás, salamoni oszlopokkal díszített fürdőhelyiségben

A hihetetlen wellnessmedencéből és a nem kevésbé szemet gyönyörködtető salamoni oszlopok között megbúvó kádból a regeneráló Talaso fürdőbe, vagy a bőrpuhító Cítrico fürdőbe vezet az út. Az Alquimia termékek szerelmesei biztosan kipróbálják a Kleopátra királynő rituálét, mely spanyol márkájú olajokkal masszírozza a testet. Arckezelésekből is igen széles a skála, de hetven percbe belefér egy hihetetlen kezelés a botox alternatívájaként, valamint esztétikai kezelések férfiak számára, valamint speciális kezelések várandós anyukák és párok részére is.

Isla Tenerife

A nyitvatartási időkkel, a foglalásokkal, a helyekkel és a kapcsolattartási adatokkal kapcsolatos legújabb információk a hivatalos webhelyen érhetők el.

WEBHELY FELKERESÉSE
Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

DISCOVER