Fontos információk a koronavírusról (COVID-19) itt

Abama Spa

Abama Spa – Tenerife wellnessfürdői és thalasszoterápiás központjai

Koloniál és szafari stílusú lakosztályokkal rendelkező wellnessfürdő párok részére

Keleti pergola alatt végzett masszázs egy szép, vízeséssel rendelkező kertben, mely akár mozidíszletként is hathat. Ez a Hotel Abama wellnessfürdőjének egyik legegzotikusabb ajánlata, mely a Guía de Isora szívében, Tenerife déli részén található. A fényűző koloniál és szafari stílusú rituálék is érdeklődésre tarthatnak számot. Gőzzuhannyal rendelkezik, amihez különleges menü is társul. Ez a 2500 négyzetméteres létesítmény három emeletes, és 10 kezelőszobával rendelkezik. Kinézetét a keleti stílusvilág inspirálta.

Termálfürdők és Abama Total Wellness

A szinte szobrászati művésziességgel kialakított virágalakú hidroterápiás medence neonfényeivel a termálkör egyik ékköve. Stílusában teljes egészében a római fürdők ihlették. Egyik különlegessége a mesterséges hókabin, míg a másik a fűtött kerámianyugágyak, melyekhez andalító zene is társul. Az Abama Total Wellness program a vendég elvárásaihoz igazítja módszereit úgy, hogy a személyi edzőkre hangolt terveken és a fitnesztermen túl széles kezelésválasztékot is kínál.

Isla Tenerife

A nyitvatartási időkkel, a foglalásokkal, a helyekkel és a kapcsolattartási adatokkal kapcsolatos legújabb információk a hivatalos webhelyen érhetők el.

WEBHELY FELKERESÉSE

DISCOVER