Fontos információk a koronavírusról (COVID-19) itt

Vitanova Spa

Vitanova Spa Lanzarote wellnessfürdői és thalasszoterápiás központjai

Tengervizes wellnessfürdő, Playa Blanca

Lanzarote legkellemesebb partszakasza, a Papagayo strand tőszomszédságában található ez a több mint 1000 négyzetméteres komplexum, ahol megszabadulhat a stressztől, izomtónus-növelő és vérkeringést serkentő kezeléseket vehet igénybe. A Playa Blanca strandon, a sziget déli részén található Vitanova Spa, amely a Dream Gran Castillo Resort részét képezi. Komplett thalasszoterápiás kezeléseket kínál, melyeknek köszönhetően szinte újjászülethet: tengervizes termálmedence, szauna és hidromasszázskád, testpakolások, arckezelések és teljes körű masszázskínálat áll rendelkezésre.

Bőrjavító Cocoon kezelés

A kör egy hideg vizes mártózással kezdődik, amit a termálmedence langyos vize követ. A termálmedence egy kicsinyke belső tó, amelynek fénye félkör alakú üvegablakokon keresztül tükröződik. A lágy muzsika és a kabinokból kiszűrődő illatok után biztosan ki szeretné próbálni valamelyik kezelést, legyen szó a hatékony ránctalanító kaviáros arcpakolásról, vagy a hidegbandázsról, mely a lábra van kellemes hatással. A szuperhatékony Cocoon kezelés hámlasztással, hidratáló krémes masszázzsal és testpakolással valósággal újjá varázsolja a bőrt.

Isla Lanzarote

A nyitvatartási időkkel, a foglalásokkal, a helyekkel és a kapcsolattartási adatokkal kapcsolatos legújabb információk a hivatalos webhelyen érhetők el.

WEBHELY FELKERESÉSE
Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

DISCOVER