Fontos információk a koronavírusról (COVID-19) itt

Thalasso Center Princesa Yaiza

Thalasso Center Princesa Yaiza Lanzarote wellnessfürdői és thalasszoterápiás központjai

Ezeregyéjszaka medence a Playa Blanca egyik wellnessfürdőjében

Csillagos éjszakát imitáló mennyezetű, grandiózus tengervizes medence víz alatti zenével. Ez az Ezeregyéjszaka medence, melyben a Thalasso Center Princesa Yaiza vendégeként újraélheti a közismert közel-keleti tündérmesét. Ez a korszerű wellnessfürdő Lanzarote déli részén található, a Dorada strand közelében. Helyet kapott benne 50, száraz és nedves kezelésekre szolgáló kabin, pihenőhelyiségek, törökfürdő és teaszoba is. Az érzékek igazi oázisa, ahol a test nyugalomra, az elme pedig békére lelhet.

Keleti masszázsok és páros kezelések

A tengervizes módszerek választékénak kipróbálását követően különösen figyelemreméltó, hogy választhatunk, hogy férfi vagy hölgy végezze rajtunk a masszázst. Így lehetőség van a központ egyik legfontosabb szolgáltatásának, a keleti és ayurvédikus masszázsnak a kipróbálására is. Az arckezelések minőségét a Carita és Thalion, az aromaterápiáét pedig a neves brit ház, az Aromatherapy Associates vette górcső alá. A mikropigmentálás, szépészeti tanácsadás vagy az eredeti luxopunktúra mellett páros rituálék is rendelkezésre állnak. Ilyen például a Paraíso de Yaiza, mely lélekben távoli földekre repítheti.

Isla Lanzarote

A nyitvatartási időkkel, a foglalásokkal, a helyekkel és a kapcsolattartási adatokkal kapcsolatos legújabb információk a hivatalos webhelyen érhetők el.

WEBHELY FELKERESÉSE
Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

DISCOVER