Fontos információk a koronavírusról (COVID-19) itt

Spa Hesperia Lanzarote

Spa Hesperia Lanzarote – Lanzarote wellnessfürdői és thalasszoterápiás központjai
Spa Hesperia Lanzarote – Lanzarote wellnessfürdői és thalasszoterápiás központjai

Termálmedence márvány boltívekkel Puerto Calero településen

A mindkét oldalán márványborítású római boltívekkel körülvett medence atmoszférája különösen megkapó és bensőséges, ennek köszönhetően válik a Hotel Hesperia Lanzarote olyan különlegessé. A sziget déli részén, Puerto Calero turistatelepülésen halálható. Nyugtató környezete, meleg atmoszférája az érzékek számára új világot nyit meg: hátmasszázs, hideg és meleg vizes jacuzzi, körzuhanyok és törökfürdő. Igazán frissítő másfél órás utazás, mely regenerálja a testet és az elmét egyaránt.

Servicio Sport-In sportolók, valamint romantikus fürdőzések párok részére

A Sport-in létesítményben felszabaduló endorfinok stimulálják az érzékszerveket, így ez a szolgáltatás sportemberek számára ideális. Exkluzív csomagok, különleges ételkínálat, személyre szabott tanácsadás, egyszóval minden, ami a tornateremben, búvárkodással, jógázással vagy kajakozással töltött nyaraláshoz szükséges. Ezenkívül még különösen csábítóak az arany- vagy fahéjas fürdők, afrodiziáló hatású olajokkal, mint például azok, amelyeket a romantikus fürdőben élvezhetünk. Ezen programok kiválóan alkalmasak párok számára, és mindezt csak fokozzák a meleg csokoládés masszázs és a tibeti éneklő edény is.

Isla Lanzarote

A nyitvatartási időkkel, a foglalásokkal, a helyekkel és a kapcsolattartási adatokkal kapcsolatos legújabb információk a hivatalos webhelyen érhetők el.

WEBHELY FELKERESÉSE
Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

DISCOVER