Fontos információk a koronavírusról (COVID-19) itt

La Palma Romántica Hotel Spa

Wellnessfürdők és thalasszoterápiás központok La Palma wellnessfürdői és thalasszoterápiás központjai

Wellnessfürdő a szállodában, romantikus légyottokhoz

A La Palma Romántica Hotel Spa a Barlovento településtől mindössze egy kilométerre, La Palma északi részén található. Tökéletes párok számára, akik a zöld tájképben és a természetben kívánnak gyönyörködni. Kanári-szigeteki stílusú erkélyekkel rendelkezik, ideális a pihentető kezelésekhez. Egy különleges sarok is helyet kapott benne, ami teljes egészében a relaxációt szolgálja: wellnessfürdő beltéri medencével, szauna, jacuzzi, tornaterem és szolárium. Kellemes ajándék, mellyel meglephetjük magunkat egy fárasztó hegyi túra után.

Klimatizált medence és pihentető masszázs az erdő közepén

A belső klimatizált medence patkó alakú. Számos üvegajtó veszi körül, amelyeken besüt a nap és a dús erdők látványa tárul elénk. A méregteleníteni vágyók számára rendelkezésre áll a szauna és a török fürdő, vagy a jacuzzi a buborékok szerelmeseinek. A hotel ezenkívül komplett masszázsszolgáltatást is kínál, amennyiben a vendégnek erre van szüksége. Pihentető, görcsoldó, sportmasszázs, terápiás masszázs, vagy nyirokcsomómasszázs, melyek rendkívül jó folyadékeltávolító hatással bírnak. A lista természetesen egyéb szolgáltatásokat is tartalmaz.

Isla La Palma

A nyitvatartási időkkel, a foglalásokkal, a helyekkel és a kapcsolattartási adatokkal kapcsolatos legújabb információk a hivatalos webhelyen érhetők el.

WEBHELY FELKERESÉSE
Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

DISCOVER