Fontos információk a koronavírusról (COVID-19) itt

Hotel Jardín Tecina

Hotel Jardín Tecina La Gomera Wellnessfürdői és thalasszoterápiás központjai

Kleopátra fürdője a Club Buganvillában

Tej, tengeri kollagén és illatos olajok a selymes bőrért. Ezt ígéri Kleopátra fürdője, amely a gyönyörű Hotel Jardín Tecina egyik fő vonzereje. Playa de Santiago turistatelepülésen, La Gomera déli részén található. A Club Buganvilla az alábbi ígéretes vonzó tartalmazza: ajúrvédikus és terápiás masszázs, méregtelenítő pakolások, manikűr-pedikűr vagy szauna. De a legexkluzívabbak mégis a holdciklus rituálék: a Növő hold jázminkivonattal kényezteti a testet, ízlelőbimbóinkat pedig fehér teával.

Szobai spa és jacuzzik a medencék mellett

A vendégek a szobai spa jóvoltából különleges relaxációban részesülhetnek. Ezt a szolgáltatást a recepción kell kérni. Ha választott a Valor, Serenity, Zen vagy Amor kezelések közül, a fürdő személyzete a fürdőszobát máris elegáns díszletté alakítja: illatgyertyák, esszenciák, intim zene és finom teák. A külső részen a második medence mellett, a szépségszalon és tornaterem tőszomszédságában lévő jacuzzi a legjobb hely a pihenésre.

Isla La Gomera

A nyitvatartási időkkel, a foglalásokkal, a helyekkel és a kapcsolattartási adatokkal kapcsolatos legújabb információk a hivatalos webhelyen érhetők el.

WEBHELY FELKERESÉSE
Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

DISCOVER