Fontos információk a koronavírusról (COVID-19) itt

Thalasso Gloria San Agustin

Thalasso Gloria San Agustín Wellnessfürdők és thalasszoterápiás központok

Thalasszoterápia és szépség a San Augustín kínálatában

A nap sugarai átsütnek a Thalasso Gloria San Agustín tetejét ékítő cikkcakkos, avantgárd stílusú kupola üvegablakain, mely Európa legnagyobb thalasszoterápiás központja. A Hotel Gloria Palace San Agustín oldalában, Tenerife déli részén, Maspalomas településtől néhány percre található ez a több mint 7000 négyzetméteren elterülő látványos és korszerű épület, ahol dietetikai programokat és tengeri hatóanyagokat alkalmazó szépészeti kezeléseket vehet igénybe a nagynevű Thalgo cég jóvoltából.

Pezsgőfürdőzés az alakformáló medencében

A központ egyik legszebb ékköve a Puesta en forma, amely egészen a napsütötte szabad ég alá nyúlik. Ez a hatalmas dinamikus medence 15 évesnél idősebbek számára alkalmas. Tengervizes csobogói a teljes testet képesek átmasszírozni, ezenkívül vízesésekkel és mikrobuborékos pezsgőfotelokkal is rendelkezik. A 37 Celsius-fokos nagymedencéből a többi négy medencébe is, illetve a tornaterembe és a szaunába vezethet az út. Nem hiányoznak a csalogató kabinos kezelések sem: pihentető masszázs, hámlasztásos kezelések illóolajokkal vagy csokoládés pakolások.

Isla Gran Canaria

A nyitvatartási időkkel, a foglalásokkal, a helyekkel és a kapcsolattartási adatokkal kapcsolatos legújabb információk a hivatalos webhelyen érhetők el.

WEBHELY FELKERESÉSE
Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

DISCOVER