Fontos információk a koronavírusról (COVID-19) itt

Roca Negra Hotel & Spa

Roca Negra Hotel & Spa Gran Canaria wellnessfürdői és thalasszoterápiás központjai

Flotáriummal rendelkező wellnessfürdő Agaetében

A kortárs, minimalista és mégis nagyon elegáns Hotel Roca Negra, bár nem túl nagy létesítmény, mégis mindennel rendelkezik, ami a felfrissüléshez szükséges. Gran Canaria északnyugati részén, az elbűvölő Agaete településen található, és teljes egészében a négycsillagos luxusszállodához tartozik. A legfontosabb látványossága a Flotárium-teremben rejtőzik: teljes relaxáció és a súlytalanság varázslatos érzése, lágy muzsika ritmusára, kellemes környezetben.

Relaxációs helyiségek és Vichy-zuhanyok korszerűen berendezett hotelben

A wellnessfürdő tökéletesen tükrözi a szálloda korszerűségét. Kígyózó vonalai, fényes és merész fehér színei között bújik meg a csodálatos termálvizes medence, egy relaxációs helyiség vízágyakkal és csodálatos kilátással, tonizáló Vichy-zuhanyokkal, szaunával, török és hammam fürdővel. A programkínálat még ennél is szélesebb. Keleti rituáléktól kezdve a méregtelenítő kezelésekig, fiatalító masszázsokig és iszap- és csokoládépakolásokig terjed a skála. Nem kevésbé vonzóak az egzotikus szeszélyek sem: Az Ezeregyéjszaka misztikus esszenciákkal kelti életre érzékeit.

Isla Gran Canaria

A nyitvatartási időkkel, a foglalásokkal, a helyekkel és a kapcsolattartási adatokkal kapcsolatos legújabb információk a hivatalos webhelyen érhetők el.

WEBHELY FELKERESÉSE
Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

DISCOVER