Fontos információk a koronavírusról (COVID-19) itt

Gloria Thalasso Amadores

Gloria Thalasso Amadores Wellnessfürdők és thalasszoterápiás központok

Wellnessfürdő, kilátással az Amadores strandra

Mondjon búcsút a stressznek egy kis shiatsu masszázzsal, egy ágyon fekve a szabad levegőn, háttérben a tenger morajával és a lenyűgöző Amadores strandjával, a hamisítatlan fényűzésben, melyet a Gloria Thalasso Amadores kínál. A Hotel Gloria Palace Amadores szállodában, Gran Canaria délnyugati részén található ez a fantasztikus thalasszoterápiás központ, mely 1800 négyzetméteren áll a vendégek rendelkezésére, különösen a stimuláló medencével: pihentető tengervizes kör, források és mikrobuborékos pezsgővizes fotelok.

Kabinos kezelések és avantgárd stílusú relaxációs helyiség

Ebből a termálvizes paradicsomból a magas üvegfalakon keresztül kilátás nyílik a tengerpartra. A termálkört követően csobbanhat a meleg és hideg vizes medencékben, vagy benézhet a tornaterembe, ahol a falakat graffitik díszítik, illetve elmélyülhet a kezelések széles választékában, melyet a 30 kabin kínál. Algapakolás, bőrápolás csokoládéval, aloéval vagy virágokkal, keleti vagy ayurvédikus masszázs, akupunktúra (előzetes bejelentkezést követően), de akár pihenhet is egyet a hamisítatlan avantgárd stílusú relaxációs helyiségben.

Isla Gran Canaria

A nyitvatartási időkkel, a foglalásokkal, a helyekkel és a kapcsolattartási adatokkal kapcsolatos legújabb információk a hivatalos webhelyen érhetők el.

WEBHELY FELKERESÉSE
Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

DISCOVER