Fontos információk a koronavírusról (COVID-19) itt

Corallium Thalasso Villa del Conde

Corallium Thalasso Villa del Conde Gran Canaria wellnessfürdői és thalasszoterápiás központjai
Corallium Thalasso Villa del Conde Gran Canaria wellnessfürdői és thalasszoterápiás központjai

Thalasszoterápiás központ lakosztályai, Meloneras

Gran Canaria déli részén, Melonerason a tenger és a csodaszép Lopesan Villa del Conde Resort medencéje között egy csodálatos wellnessfürdő ötlik a szemünkbe. Letisztult és ultramodern dizájnjával és belső tereivel a Corallium Thalasso Villa del Conde és Ocean View lakosztályai felejthetetlen élményt tartogatnak számunkra. Szoláriummal és feszített tengervizes víztükrű medencével felszerelt magánlakosztályainak köszönhetően óceáni paradicsomba csöppenhetünk.: egy órás páros jacuzzi, a tengerre nyíló csodálatos kilátás és francia Moët & Chandon pezsgő.

Thalasszoterápiás élmény egy tenger melletti wellnessfürdőben

Kör alakú, váltakozó hőfokú tengervizes medence, mely az óceán felé néz - csak néhány üvegparaván választja el a külső résztől. Ez a Thalasszoterápiás élmény, egy olyan termálkör, melyet gőzfürdők, finn szauna, lebegőmedence és némi masszázs egészítenek ki. A kertek mellett pavilonok is vannak, ahol aromazuhanyt vehetünk vagy sós vizet inhalálhatunk, bár az igazi luxus az, ha becsukjuk a szemünket, és a teraszról élvezzük a napsütést és a tenger felől érkező lágy szellőt.

Isla Gran Canaria

A nyitvatartási időkkel, a foglalásokkal, a helyekkel és a kapcsolattartási adatokkal kapcsolatos legújabb információk a hivatalos webhelyen érhetők el.

WEBHELY FELKERESÉSE
Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

DISCOVER