Fontos információk a koronavírusról (COVID-19) itt

U - Spa

Wellnessfürdők és thalasszoterápiás központok Fuerteventura wellnessfürdői és thalasszoterápiás központjai

Teljes körű thalasszoterápiás központ, Caleta de Fuste

Az U-Spa ötvözi a tengervizes kezeléseket és az üveges-szögletes formájának köszönhetően az avantgárd stílusú tervezést. Ennek köszönhetően képes felfogni a napsugarakat, melyek kellemes melegséget adnak egy pihentető termálvizes fürdőzés közben. Ez a figyelemreméltó thalasszoterápiás központ Caleta de Fustén, a Hotel Barceló Fuerteventura mellett, a sziget keleti részén található. A másik oldalán is lenyűgöző látvány tárul elénk: nagyablakos modern épület, mely egy komplett fitneszteremnek is helyet ad.

Sivatagi Élmény kezelés Fuerteventura szigetén

A termálkör az épületen belül kezdődik és szabadtéren folytatódik, hidromasszázs-csobogókkal, vizes hátmasszírozással és légmasszázs-ágyakkal. Mielőtt belép az öt kezelőhelyiség egyikébe, a vegytiszta keleti stílus és pihenésre hívogató megvilágítás mellett lehetősége van a serkentő Sensaciones zuhany kipróbálására. A kabinban pedig, választhat a feszesítő és méregtelenítő masszázsok, vagy a mesés Sivatagi Élmény szolgáltatás közül, mely hámosító hatással bír, illetve kipróbálhatja a bőrnyugtató aloe verás és a bazaltköves bőrnyugtató kezeléseket is.

Isla Fuerteventura

A nyitvatartási időkkel, a foglalásokkal, a helyekkel és a kapcsolattartási adatokkal kapcsolatos legújabb információk a hivatalos webhelyen érhetők el.

WEBHELY FELKERESÉSE
Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

DISCOVER