Fontos információk a koronavírusról (COVID-19) itt

Spa Bahía Vital

Spa Bahía Vital – Fuerteventura – Wellnessfürdők
Spa Bahía Vital – Fuerteventura – Wellnessfürdők
Spa Bahía Vital – Fuerteventura – Wellnessfürdők
Spa Bahía Vital – Fuerteventura – Wellnessfürdők

Luxus wellnessfürdő Lanzarote és a kicsiny Lobos sziget látványával

A Fuerteventura északi részén található Bahía Vital,a Gran Hotel Bahía Real szálloda wellnessfürdője az egészség és szépség tökéletes kombinációját adja. Ez a luxuslétesítmény 3000 négyzetméteren terül el, és az alábbi extrák közül választhatunk: Lanzarote és a kicsiny Lobos sziget magával ragadó látványa, mely a panorámaablakokon keresztül tárul elénk a nagyméretű fűtött medence csobogói és a középső vízesés között úszkálva. A fény és az elegancia, melyet az oszlopok látványa, a lágy illatok és a pihentető zene is tovább fokoznak.

Nemzetközi masszázsok Fuerteventura északi részén

A nyugalom az alkonyatot is áthatja, a fehér színű, szaunázást követő pihenésre szolgáló nyugágyakon fekve (többféle is van), vagy a jeges vizes medencében való mártózás után. A központ egyik legfontosabb pillérét a masszázsterapeuták alkotják: szakértő kezükkel képesek arra, hogy a kezeléseket a páciens egyéni igényeinek megfelelően alakítsák. A champinak, a legendás indiai fejmasszázsnak vagy a pihentető lomi-lominak egyszerűen képtelenség ellenállni, és akkor a csodálatos rituálékról, fürdőkről és terápiákról még nem is beszéltünk.

Isla Fuerteventura

A nyitvatartási időkkel, a foglalásokkal, a helyekkel és a kapcsolattartási adatokkal kapcsolatos legújabb információk a hivatalos webhelyen érhetők el.

WEBHELY FELKERESÉSE

DISCOVER