Puerto de Talavera

Barlovento történelmi kikötője
Talavera kikötője La Palma szigetének történelmi öröksége, mivel az 1940-es években sok család indult útnak innen a jobb jövő reményében, és a 20. században kereskedelmi kikötőként is szolgált. Ez a kép azonban mára megváltozott, a kicsik mosolya lengi be, akik játszótérként használják. Ezen a gyönyörű helyen kellemesen úszhat a türkizkék tengerben, és megcsodálhatja a sziklákra épített halászházakat.
Különösen szép, ha a kikötőbe a szurdokon keresztül megy, azonban legyen mindig óvatos, ha a tenger háborgó és hullámzik. Ezen kívül sok helybéli tette ezt a helyet nyaralási célpontjává, mivel barlangok és kunyhók találhatók körülötte.
Parking
Solarium
Sin vigilancia
Oleaje moderado
Localidad
Barlovento

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
- Soha ne hagyjon semmilyen szemetet a környezetben, beleértve a cigarettacsikkeket is. Az élelmiszerhulladékok elősegítik a rágcsálók és a kóbor macskák szaporodását.
- A tengerbe ne dobjon tárgyakat, sem semmilyen más jellegű hulladékot.
- Tartsa tiszteletben az állatokat, ne zavarja, illetve ne etesse azokat. Ha sérült példányt lát, bejelentheti a 112-es segélyhívó telefonszámon. Ne tépjen le virágokat vagy növényeket.
- Ne szedjen fel vagy vigyen el köveket vagy bármilyen más elemet a természetből. Ne is módosítsa azok elhelyezkedését az által, hogy sajnálatos módon hírhedtté vált „kavicstornyokat” épít belőlük.
- A zuhanyzókban ne használjon szappant.
- Lehetőleg a tengeri környezet védelmét szem előtt tartó fényvédőt használjon.
- Ügyeljen arra, hogy a környezet nyugalmát ne zavarja meg túlzott zajjal (hangos zene, kiabálás stb.), sem pedig olyan tevékenységekkel, mint például a labdajátékok.
- Sok természetes medencébe tilos a háziállatot bevinni. Győződjön meg róla, hogy beviheti-e.
5
9
262
10045