Fontos információk a koronavírusról (COVID-19) itt

Az ide vezető úton végig az óceáné volt a főszerep, de végül a hajó eléri a szárazföldet.

Mi az ott, ami már ilyen
messziről látszik?

Pontosan, szigetek a láthatáron… ezek:

a Kanári-szigetek

Épp egy kanári-szigeteki
tengeri körúton
gondolkodsz?

Ha a hajód a Kanári-szigetek egyikén vagy másikán is megáll, a maximálisat hozhatod ki az utadból, hiszen egy igen kis terület tájak és a látványok nagy változatosságát kínálja.

Élvezze a Kanári-szigetek klímáját a strandon, a városban vagy éppen a buja természetbe hatolva.

Egy felejthetetlen állomás

Vulkánokat mászhatsz meg, bejárhatod Kolombusz útjait, végtelen tengerpartokon fürdőzhetsz, a világ legjobb klímáját élvezheted, borokat és sajtokat kóstolhatsz a tengerparton, szívből nevethetsz, felfedezheted Manrique művészetét, belefeledkezve járhatod a kis utcákat, újra kapcsolatba kerülhetsz a természettel...

1

A te utadmilyen lesz?

Egy csendes nap az aranyszín homokban heverészve? Egy frenetikus bevásárló délután? Bármilyen is lesz az utadnak ez az állomása, az biztos, hogy a világ legjobb éghajlata alatt fog történni, mert a Kanári-szigetek átlagos hőmérséklete télen 19°C, nyáron pedig 23°C.
2

A tökéletesterv

A szigeteken végtelen számú tevékenység és lehetőség áll rendelkezésre, attól függően, hogy milyen terveket szövögetsz: lazítás, strandolás, kirándulás, túrázás, családi programok... a lista kimeríthetetlen!
3

Használd ki az idődetmaximálisan

A kikötők közelében is számos program vár, így sokkal jobban ki tudod használni a szigeteken töltött rövid időt. Ha közlekedési eszközre van szükséged, taxik, autóbuszok és kölcsönözhető autók és motorok állnak rendelkezésedre.
4

Ne feledj el visszatérnia hajóra!

Egy fontos tanács: ne feledj el visszatérni a hajóra, a hajód folytatja az útját! És bár rövid időt töltöttél itt, egy érzés örökre el fog kísérni: ha egyszer jártál a Kanári-szigeteken, a tested örökre vissza fog ide vágyni, és a legjobb, amit tehetsz, ha hallgatsz rá.