LEGFRISSEBB HÍREK |

Koronavírus (Covid19)

Parador de las Cañadas del Teide

Egyedülálló szálloda Las Cañadas del Teidében
A Parador de Las Cañadas del Teide szállodában különleges megtiszteltetés megszállni, amelyet napkeltétől napnyugtáig élvezhetünk. Ez az emblematikus épület a Teide Nemzeti Parkon belüli egyetlen szálloda, Tenerife közepén. Innen első kézből csodálhatjuk meg a természetes tájképet, amely Spanyolország legmagasabb csúcsáig nyújtózik. Telente alkalmanként hó borítja, tavasszal pedig kígyószisz és pozsgás aggófű, természetesen mindkettő őshonos növényfaj. A csillagos éjszakák magukért beszélnek.
Vacsora az étteremben, a csillagos ég látványával
A környezet is nagyon szép, de a belső berendezésről is muszáj ejteni pár szót, amely igazi hegyi menedékké teszi ezt a parador besorolású, különleges helyet. A legkedvesebb minden bizonnyal a kandallóval rendelkező hall és a klasszikus, felújított étterem. Különösen finom a puchero (marhahús és sertéshús keveréke borsóval, krumplival, hagymával, répával, babbal, fűszerekkel), amelyet a Teide látványában gyönyörködve fogyaszthatunk el. Ezután fürdőköpeny a kézbe, és irány a külső fedett medence, ahol leúszhat néhány hosszt. A szobában akár heverészhet is, de esténként érdekesebb program egy jó beszélgetés vagy a csillagos ég böngészése. Ez utóbbi célra két ingyenes távcső áll a vendégek rendelkezésére.
Airport distance
61.7 km
Environment
Vidéki
Gym
Parking
Restaurant
Room service
Trekking routes
Pool
Localidad
La Orotava

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
- Kérjük, hogy a szobájában környezettudatós módon használja a vizet és a légkondicionáló berendezést. Ha nem szükséges, ne kérje a törülközők és az ágynemű mosását naponta.
- Használja a szemetest, és lehetőség szerint az előre különválogatott szemetet a megfelelő szelektív hulladékgyűjtőbe dobja. A cigarettacsikket ne dobja a földre.
- A létesítményeket az ott tartózkodása során felelősen használja, a szálláshely utasításait betartva.
- Tartsa tiszteletben a létesítményben tartózkodó más személyek pihenését.
Címkék
Etiquetas
1
262
262
10045