LEGFRISSEBB HÍREK |

Koronavírus (Covid19)

Hotel rural San Miguel

Takaros kúria San Miguel de Abonában
Nincs is nagyobb luxus annál, ha kék szerelemvirágok, szőlővenyigék, citromfák, jázminok és levendulák között költjük el a reggelit, a nap első sugarait üdvözölve. Tenerife déli részén található a San Miguel rusztikus szálloda, ahol a kert illatai teljesen körbelengik a két XVII. századi kúriát, amelyek a 14 szobának is helyet adnak. A kifogástalan berendezésű, rusztikus százéves szobák, a kifinomult bútorokkal és színvilágukkal igazán különlegesek, különösen azok, amelyek korábban manzárdként, kecskekarámként vagy éppen sajtüzemként szolgáltak.
Napozóterasz, virágos udvarok és kilátó
A legmagasabb és legfényűzőbb ház az oldalsó ajtón át megközelíthető, amely a három kanári-szigeteki kert egyikéhez vezet. Nehéz megtalálni itt a megfelelő sarkot, ugyanis mindegyik nagyon szép: a bár, ahol megállhatunk egy jó kávéra, a köves-virágos-fapados külső udvarok, a régi esővízgyűjtőből átalakított fürdő (a nap megkoronázása!) vagy a napozóterasz. Van, aki ellen tud állni San Miguel de Abona látványának, ami a kilátóból tárul elé?
Airport distance
11.5 km TFS
Environment
Vidéki
Restaurant
Room service
Spa
Localidad
San Miguel De Abona

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Map of Hotel rural San Miguel
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
- Kérjük, hogy a szobájában környezettudatós módon használja a vizet és a légkondicionáló berendezést. Ha nem szükséges, ne kérje a törülközők és az ágynemű mosását naponta.
- Használja a szemetest, és lehetőség szerint az előre különválogatott szemetet a megfelelő szelektív hulladékgyűjtőbe dobja. A cigarettacsikket ne dobja a földre.
- A létesítményeket az ott tartózkodása során felelősen használja, a szálláshely utasításait betartva.
- Tartsa tiszteletben a létesítményben tartózkodó más személyek pihenését.
Címkék
Etiquetas
1
262
262
10045