Hotel La Quinta Roja

Takaros szálloda Garachico főterén
A küszöbön átlépve azonnal látható, hogy egy szállodának van-e történelme vagy sem. Ugyanez áll a La Quinta Roja szállodára, amely egy takaros nemesi kúria volt korábban, és három évszázaddal ezelőtt átvészelt egy vulkánkitörést is. Az elbűvölő Garachico településen, a La Libertad téren található. Bézs színű homlokzatának, látványos faragott kőlépcsőjének, belső udvarának, egy békésen csobogó forrásnak és a szép növényeknek köszönhetően igencsak megkapó látványt nyújt.
Üvegablakos olvasóterem régi mudéjar stílusban
Az udvari fonott székek és a hatalmas növények között egy csodálatos, kanári-szigeteki fenyőből épült galériára lát rá. Ez a faanyag a szobákban is megtalálható, a természetes szövetek mellett. Bár nagyon elbűvölő itt minden, különösen javasolt a régi mudéjar stílusú üvegablakos olvasóteremben eltölteni egy kis időt, ahonnan kilátás nyílik a Santa Ana templomra. A házi piskótás reggeliket a teraszon fogyaszthatjuk el, egy jó ebédhez pedig ideális választás valamelyik helyi étterem. A lista azonban nem teljes: biciklik a túrázáshoz és pilates alkalmak is várják a szálloda jóvoltából.
Airport distance
51.8km
Environment
Tengerparti
Restaurant
Room service
WiFi
Localidad
Garachico

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
- Kérjük, hogy a szobájában környezettudatós módon használja a vizet és a légkondicionáló berendezést. Ha nem szükséges, ne kérje a törülközők és az ágynemű mosását naponta.
- Használja a szemetest, és lehetőség szerint az előre különválogatott szemetet a megfelelő szelektív hulladékgyűjtőbe dobja. A cigarettacsikket ne dobja a földre.
- A létesítményeket az ott tartózkodása során felelősen használja, a szálláshely utasításait betartva.
- Tartsa tiszteletben a létesítményben tartózkodó más személyek pihenését.
Címkék
Etiquetas
1
262
262
10045