Hotel Casablanca

Elszigetelt rusztikus menedék Tenerife északi részén
Egy guancho király ütött-kopott bronzszobra őrzi az El Lance kilátót, amely jelzi, hogy már közel járunk a Casablanca rusztikus szállodához. Tenerife északi részén, az Icod el Alto felé vezető autóúton alig két kilométert haladva feltűnik ez az elszigetelt, szinte a semmi közepén álló vidéki ház, amelyet számtalan burgonyaültetvény, gyümölcsös, illetve a Ruiz szurdokvölgybe torkolló hegyoldalak ölelnek körbe. Ideális hely arra, hogy elvonuljon a világ elől, és a természet lágy ölén barangolhasson.
Csodálatos terasz egy felújított, XVIII. századi házban
Ha a (kizárólag vendégek számára fenntartott) fakaput átlépi, tekintete azonnal az óriási teraszra fókuszál majd. Olyan ez, mint egy nagy szabadtéri tánctér az üvegablakos hall-étkező előtt, a hívogatóan szépséges, kupolás tetejű medence tőszomszédságában. Két szinten találhatók a fatetővel és fapadlóval készült szobák, amelyek megőrizték a ház eredeti, XVIII. századi szerkezetét. Más egyéb? Ó, igen: sárkányfák, hortenziák és avokádófa, valamint határtalan béke és nyugalom.
Airport distance
39.5 km
Restaurant
Room service
WiFi
Pool
Localidad
Los Realejos

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
- Kérjük, hogy a szobájában környezettudatós módon használja a vizet és a légkondicionáló berendezést. Ha nem szükséges, ne kérje a törülközők és az ágynemű mosását naponta.
- Használja a szemetest, és lehetőség szerint az előre különválogatott szemetet a megfelelő szelektív hulladékgyűjtőbe dobja. A cigarettacsikket ne dobja a földre.
- A létesítményeket az ott tartózkodása során felelősen használja, a szálláshely utasításait betartva.
- Tartsa tiszteletben a létesítményben tartózkodó más személyek pihenését.
Címkék
Etiquetas
1
262
262
10045