Finca Salamanca

Családok számára ideális birtok Tenerife déli részén
Az étterem előtti terasz felől nézve a Finca Salamanca egy százéves, gyümölcsösök (esetünkben több száz avokádófa) tarkította birtok benyomását kelti, egészen amíg a recepcióhoz nem érünk, ami vöröses színű lépcsője ellenére tökéletesen harmonizál a környezetével. Tenerife délkeleti részén található ez a kimondottan családok számára ajánlott szálloda, ahol csupa kedvesen túlméretes dolgot találunk, kezdve a termetes fikusztól egészen a fakerítés mögött növő látványos kaktuszig bezárólag.
Ínyenc étterem Güímar egyik szállodájában
Güímarban található ez a szálloda, amelynek fő vonzereje a friss levegő, a nagyméretű kertek, ahol a fák alatt vagy a gyepen sétálhatunk, illetve a kicsiny, de kényelmes kialakítású medence. Az étterem pedig a gourmet konyha és a sajátos hangulatú helyek rajongóinak kedvence. Kőfalak, kovácsoltvas lámpák és ferde tető alatt bújik meg a takaros üvegablakos étkező, ahol jellegzetes és ínycsiklandó ételeket szolgálnak fel. Jacuzzival felszerelt faházban is lehetőség van megszállni. Ideális program párok számára.
Parking
Restaurant
Room service
Pool
Localidad
Güímar

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
- Kérjük, hogy a szobájában környezettudatós módon használja a vizet és a légkondicionáló berendezést. Ha nem szükséges, ne kérje a törülközők és az ágynemű mosását naponta.
- Használja a szemetest, és lehetőség szerint az előre különválogatott szemetet a megfelelő szelektív hulladékgyűjtőbe dobja. A cigarettacsikket ne dobja a földre.
- A létesítményeket az ott tartózkodása során felelősen használja, a szálláshely utasításait betartva.
- Tartsa tiszteletben a létesítményben tartózkodó más személyek pihenését.
Címkék
Etiquetas
1
262
262
10045