Las Cabras

Az egyik nagy ismeretlen
A sziget egyik nagy ismeretlennek tartott Las Cabras strandja egy alig 40 méter hosszú és 20 méter széles öböl Fuencaliente településen. Sötét homokja és mérsékelt hullámai különösen vonzóvá teszik, bár a megközelítése nehézkes, így a kihasználtsága még a turistaszezonban is alacsony.
50 férőhelyes parkoló
A Las Cabras strandra a legkönnyebben gyalog vagy autóval lehet eljutni, mivel nincs buszjárat. A strandot legegyszerűbben az LP-207-es úton lehet megközelíteni. A strandon 50 autó számára van parkoló, bár más szolgáltatással nem rendelkezik, ezért ajánlatos saját készleteket hozni.
Length
40 metros de largo y 20 de ancho
Parking
WC
Sin vigilancia
Viento
Oleaje moderado
Localidad
Fuencaliente
Precaución en el baño

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
- Soha ne hagyjon semmilyen szemetet a környezetben, beleértve a cigarettacsikkeket is. Az élelmiszerhulladékok elősegítik a rágcsálók és a kóbor macskák szaporodását.
- A tengerbe ne dobjon tárgyakat, sem semmilyen más jellegű hulladékot.
- Tartsa tiszteletben az állatokat, ne zavarja, illetve ne etesse azokat. Ha sérült példányt lát, bejelentheti a 112-es segélyhívó telefonszámon. Ne tépjen le virágokat vagy növényeket.
- Ne szedjen fel vagy vigyen el köveket vagy bármilyen más elemet a természetből. Ne is módosítsa azok elhelyezkedését az által, hogy sajnálatos módon hírhedtté vált „kavicstornyokat” épít belőlük.
- A strandokon rendelkezésre álló zuhanynál ne használjon szappant.
- Lehetőleg a tengeri környezet védelmét szem előtt tartó fényvédőt használjon.
- A strandok nagy részére tilos háziállatot vinni. Győződjön meg róla, hogy beviheti-e.
- Ügyeljen arra, hogy a környezet nyugalmát ne zavarja meg túlzott zajjal (hangos zene, kiabálás stb.), sem pedig olyan tevékenységekkel, mint például a labdajátékok.
5
9
262
10045