Fontos információk a koronavírusról (COVID-19) itt

Tengerészeti Múzeum

Tengerészeti Múzeum La Palmán
Tengerészeti Múzeum La Palmán
Tengerészeti Múzeum La Palmán
Tengerészeti Múzeum La Palmán

A tengerészet történelmének sűrű és érdekfeszítő áttekintése

A Tengerészeti Múzeum a sziget fővárosában található, La Alameda de Santa Cruz de La Palma terén, a Barco de la Virgen hajóban található. A hajó az 1940-ben a Lustrales ünnepek alatt vízre eresztett Virgen nevű vitorlás tökéletes rekonstrukciója. A rekonstrukció óta a város ezen emblematikus helye La Palma egyik legkiemelkedőbb múzeumává vált. A hajó belsejében a tengerészet történelmét bemutató jelentős gyűjtemény található, mint például navigációs eszközök, makettek vagy fontos történelmi értékkel bíró grafikus dokumentumok. Öt évszázad történelmét sűrítették ebbe a különleges kiállításba.

La Palma leglátogatottabb múzeuma

A múzeum egyedülálló tere és gyűjteményének jelentős történelmi értéke La Palma legkeresettebb múzeumává teszik a vitorlást. Az információk több nyelven olvashatók, és tájékoztató szolgálat is működik, ami nagy segítséget nyújt azok számára, akik mélységeiben is meg szeretnék ismerni a múzeum által rejtegetett történelmet. A múzeum modern és renovált létesítményei interaktív és igen érdekes történelmi darabokat tartalmaznak. Felejthetetlen élmény leereszkedni a főváros közepén horgonyzó hajó belsejébe, és megtekinteni lenyűgöző történelmi gyűjteményét.

Isla La Palma

A nyitvatartási időkkel, a foglalásokkal, a helyekkel és a kapcsolattartási adatokkal kapcsolatos legújabb információk a hivatalos webhelyen érhetők el.

WEBHELY FELKERESÉSE
sí

sí

DISCOVER