Fontos információk a koronavírusról (COVID-19) itt

Marina de los Gigantes jachtkikötő

Marina de los Gigantes jachtkikötője; Kishajó- és jachtkikötők Tenerifén

Kikötő a Los Gigantes szirtek közelében

A lenyűgöző Los Gigantes sziklaszirtek közelében, Tenerife nyugati partján található a Marina de los Gigantes kishajókikötő. A szirtek pompás látványa és Tenerife kiváló éghajlata felejthetetlen élményeket kínál az ide ellátogatóknak. A kikötő 368 férőhely 5 pontonra van felosztva, melyek mindegyike ivóvízzel, árammal és „travelifttel” rendelkezik, míg a mólón szervizállomás és műszaki szerviz áll rendelkezésre.

Vendéglők és sportolás a kishajókikötő közelében

A kikötő közelében helyi és nemzetközi fogásokat és italokat, valamint élő zenét kínáló éttermek sokasága található. Ezenkívül autó is bérelhető, különböző vízi sportokat lehet tanulni, és jelentkezni lehet a közeli Los Gigantes szirtjei körül élő bálna- és delfincsapatok megfigyelésére. Marina de los Gigantes jachtkikötője 24 órás biztonsági szolgálattal garantálja a zavartalan kikapcsolódást és a környék lehetőségeinek maximális kihasználhatóságát.

Isla Tenerife

A nyitvatartási időkkel, a foglalásokkal, a helyekkel és a kapcsolattartási adatokkal kapcsolatos legújabb információk a hivatalos webhelyen érhetők el.

WEBHELY FELKERESÉSE
372

372

8 m./ 5 m.

8 m./ 5 m.

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

DISCOVER